Frost

Imorse var det frost igen... Tog med mig kameran ut och fotade lite på min tomt:

Hösthäck Ouppkrattade löv Underbara taklökar Ensam viol Äppellöv Frostat äpple 

Jag älskar hösten! Längtan efter jul och vinter är enormt stor just nu...

Pluggeliplugg

Är vad som sker just nu... Vet inte riktigt hur det kommer gå imorgon på tentan men hoppas såklart på godkända poäng. Får se om jag kan hålla allt i huvudet under de fyra och en halv timmarna vi skriver!

Nu ska jag peta i mig lite frukost och åka till gymmet så jag får lite kraft och energi att fortsätta läsa innan kvällens arbetspass.

Jag har ingen mobil just nu - eller jag har mobil men ingen laddare = inga batterier. Det är märkligt vad man faktiskt är beroende av den lilla saken... Klocka - det har jag bara på mobil och dator hemma. Eller jag har en pulsklocka med tidsfunktion som jag kan knäppa igång men fröken ur fungerar utmärkt!

Värre var det då jag kom på att jag inte har någon väckarklocka. Eller det ligger nog någon skrällande sak på vinden men jag orkade inte klättra upp och leta. Mina föräldrar ringde mig igår och i morse blev jag väckt av vovven. Innan tentan sover jag hos mister och kan ladda min mobil så det är no danger on the roof då...

Nä, frukost och gymmet var det! Ha nu en bra helg. Vi åker ner till Småland och därifrån kommer jag nog inte blogga så på återseende på tisdag. Men titta gärna in ändå - man vet ju aldrig om det händer något extra spännande i helgen...

Tre egenskaper

Idag har vi suttit och pluggat massor igen. Det behövs verkligen - alla termer, principer och centrala begrepp snurrar runt som ett enda virrvarr. Behövs lite prat för att få bättre struktur.

Tanke: Hur kan lagboken vara tjockare än bibeln? Hur kan den uppdateras vartendaste år och ändå inte räcka till?

Mister har - förutom alla hundra miljoner bra egenskaper - även tre dåliga. Han kan inte planera, han är mycket glömsk och är en stor tidsoptemist. Sammantaget är dessa tre egenskaper inte så förlikande med mina tre motsatser: planeringsgalning, minne som få samt ofta (men inte alltid) tidspessimist. Just idag är det inte så kul. Fokuserar därför på de bra sakerna och just nu på min middag som står på spisen!

Igår var A här och vi läste riktigt mycket juridik efter pasta/kyckling/pesto-middagen. Efter det såg vi: Stardust! Se den ni som ännu inte fått chansen... Underbar kärlekssaga.



Stardust

Vintertid

Jag hade ställt klockan på 8.00 i morse. Det spelade ingen roll om hon var åtta eller nio då jag skulle gå upp men jag hoppades på att jag klockan åtta kunde ställa tillbaka klockan och sova en timme till men nä... Fröken ur konfirmerade att min mobil ställer om sig själv så det var bara att gå upp.

Har inte gjort något spännande idag. Har städat, diskat min megastora disk och sprungit en halvtimme i duggregnet. Jag har kommit på en hemsk sak om mig själv och mina steg... De dagar jag misstänker att jag inte ska komma upp i 10.000 "glömmer" jag att använda den... Nåväl - igår använde jag den och var nöjd då jag gick och la mig:

Steg


Jag ska packa ihop lite skolpapper och åka till jobbet nu. Tomatsoppelunch väntar och det vill jag inte missa! Ha nu en supermysig söndag!

Sista svampen

Gick en morgonpromenad med vovven i skogen och plockade nog de sista taggsvamparna för den här säsongen. Det blev iallafall 6238 steg och drygt två liter svamp!

Sista svampen

Nu bär det snart av till jobbet - ska bli riktigt kul då vi har en ny/gammal tjej som är hos oss sin första dag idag!

Ren glädje

De har ett sånt enormt fint sammarbete - jag gråter varje gång jag ser den här!


Pluggdag

Torsdag förmiddag handlades det flyttkartonger till mister så vi får väl se om samboskapet närmar sig... Han har packat i två dagar nu iallafall! Vi gick runt i solen på söder och mös tills jag insåg att jag var enormt sen till mitt jobb. Skulle hämtas upp av min chef och var verkligen inte på plats. Nu är hon hon själv allt som oftast 40-45 minuter sen då vi ses privat så hon klagade inte så mycket utan hämtade mig på annan plats.

Vi åkte ner till långt söder om stan på möte och sedan tillbaka till jobbet, planera och efter det jobbade jag kvar till i morse kl 09.

Åkte och hämtade upp mina kära studiekamrater - vi är TAJM, hehe och efter intagande av långfrukost satte vi igång med att gå igenom alla föreläsningsanteckningar från denna kurs. Ganska lätta i sinnet till en början få vi alla fått tillbaka förra kursens tentor och klarat oss. Jag fick VG i slutbetyg på kursen - känns najs!

Lagom till lunch kom mister förbi men skjutsades till stundande jobb utan att äta lunch. A - blev hämtad och jag och J,M satt kvar ett tag till. Då klockan närmade sig halv sex kände vi alla att det var nog och de resterande girlsen blev upphämtade.

Då de åkt letade jag förbrilt i flera minuter efter min motivation! Vart hade jag lagt den? Motivationen att dra på träningskläderna för att springa mina minuter längs skogsvägen? Motivationen var som bortblåst så det vara bara att koppla på envisheten samt dra på mig reflexväst och till JompaBompas härliga ackompangemang ge mig ut. Det blev 30 minuter idag så ikväll ska jag inte göra något annat än att sticka på min mössa, se film eller läsa en bok. Kanske dricka ett glas vin också - vi får se. Men nöjd med dagen är jag - tack tjejer!


Onsdagkväll

Idag har det varit en lång skoldag. På tåget hem läste jag ganska mycket i en utav juridikböckerna så nu sitter jag faktiskt här och ska till att se lite på en film innan mitt telefonmöte börjar. Efter mötet blir det till att läsa lite mer i väntan på att mister kommer hem från jobbet...

Storm

Jag har sett filmen förr - men nu var det länge sedan. Den är otäck och mycket märklig men bra också. Eric Ericson är bra och Eva Röse är vacker. Eric jobbade som fritidsledare på min skola på mellanstadiet så det är alltid lite roligt att se honom...


Vad är det för en dag...?

... Är det en vanlig dag? Nej det är ingen vanlig dag för det är min pappas födelsedag, hurra hurra hurra!

För er som inte kan melodin hoppas jag ändå ni förstod innebörden... Det var middag och tårta hos föräldrarna ikväll. Mister har introducerats även för min mamma och min moster. Jag har verkligen en underbar pappa - det är så kul att prata med honom och mister och han fann verkligen varandra!

Föreläsningen idag var underbar - är SÅ nöjd med kursansvarig! Här lär jag mig något och får lite utmaningar - skönt! Det blev lite tidspress efter skolan men jag hann iväg till gymmet ändå. Tog fem minuter extra på CT:n så nu blir det nog fem minuters ökning på springningen också. Inte så intressant kanske, men men...

Mössan ska stickas på men ikväll har jag och mister suttit och diskuterat mitt rättsfall och för -och nackdelar med vårt juridiska system och dess rättsäkerhet. Mycket givande men nu är det godnatt. Ska upp om några timmar!

Arg och stolt

I morse var det tänkt att jag skulle ut och springa men ack så trött jag var. Blev en extra timme i sängen istället innan jag luftade BMW:n och hämtade mister på jobbet. Vi pratade drygt två timmar om oss - kändes jättebra. Vi har mycket att lära av och hos varandra och båda jobbar för fullt på det...

Jag sa tidigare att förra kursen i skolan var under all kritik och att det inte kunde bli värre... Jag hade fel... Jag har varit så arg och upprörd idag att jag nog inte tror att jag kan vara arg mera. Faktiskt! Då jag kom hem drog jag på mig massa reflexer (liknade en vägverketjulgran) och sprang längs mörka vägen i mörka skogen med Bompa i öronen och en dragande hund i kopplet. Det gjorde susen tror jag... Det är det som "stolt" står för i rubriken för dagens inlägg! Jag är stolt över att jag faktiskt sprang och inte slängde mig på soffan i vredesmod...

Nu sitter jag nyduschad, väntar på att pastavattnet ska koka upp och tänkter sedan ta tag i uppgiften till onsdag. Arg orkar jag inte vara längre - även den här kursen tar slut någon gång och imorgon ska vi ha den vettiga och kompetenta kursansvarig som föreläsare vilket känns mycket bättre.

Ha nu en mysig kväll!

Lammöra

Jag kommer inte skriva så mycket om min helg - det kommer säkert senare men just nu orkar jag inte. Men en liten uppdatering kommer här... Fredagen var kanon - fick träffa en utav mina bästaste favoriter på middag och vin. Vi fick en hint om att vi faktiskt är riktigt gamla och inte alls har samma ork längre... Men mysigt hade vi!

Efter lördagens frukost sprang jag en sväng med vovven längs vattnet på söder. Skulle vilja säga: Hammarbysjöstad men har ingen aning om vad det heter där vi var... Sen åkte vi ut till Värmdö och sedan åkte jag hem till mig. Hade en urmysig kväll med min bästa granne - underbart att ha någon så nära att kunna promenera, äta middag, skratta, gråta och prata med! Allt hans med i lördags!

Tränade styrka och kondition i morse och sedan har jag krattat resterade del av eftermiddagen... Min kära pappa kom förbi och hjälpte mig att kratta ihop det sista och slänga det i komposterna. Satte upp två nya idag för att få plats med alla löv...

Då jag gick omkring på tomten såg jag att mina lammöron fortfarande blommar! De har spridit sig helt vilt och okontrollerat ut från sin lilla "inhägnad" av gatstenar så jag får klura ut hur jag ska göra till nästa sommar med dem. Mycket fina är det iallafall och ger en extra fin färg till denna underbara, färgsprakande höst vi redan har!

Lammöra

Nu väntar middag hos min moster och sedan ska jag sticka vidare på mössan då det börjar bli lite väl kyligt ute...


En nörd - det är jag det!


Det jag inte gjorde igår...

... fick jag helt enkelt ta tag i nu på morgonen. Det var inte helt lockande att snöra på sig skorna och ta en springtur i regnslask men väl ute gick det förvånansvärt bra måste jag säga... Blev dock lite less på iPod-lurarna som envisades med att glida ur öronen stup i minuten! Mina öron är egentligen inte skapta för att ha sådana på mig och med regn rinnandes ner från kepsen blev det inte mycket bättre.

Men dryga 20 minuter sprang jag och nu är jag nyduschad och ska iväg till skolan - känns otroligt skönt måste jag säga! Har dock helt glömt bort min stegräknare så jag lär väl få springa omkring halva kvällen på jobbet och samla, hehe...

Stickade några varv på min mössa i morse också men gjorde något galet så jag fick repa upp allt jag stickat - lite förargligt men fin blir den!



Är lite orolig för att den ska bli för liten men vi får se hur det artar sig. Ha nu en riktigt mysig dag i regnet!

Molnfri dag

Föreläsningen skingrade inte några moln men det gjorde däremot pluggdejten innan lunch - tack girls! Även om vi kanske inte lärde oss så mycket nytt vet jag bättre vad jag ska läsa på om tills nästa gång...

Jag har knäppt igång min stegräknare som jag fick från jobbet i somras. Egentligen började jag med den igår men då jag träffade en jättetrevlig tjej i skogen igår hann jag inte gå mina 10.000 steg. Tjejen hade BC och vallade med dem så vi pratade lite får och annat...

Men idag: just nu ligger jag i soffan och skriver och räknaren står på 11.090 så en vanlig skoldag med två halvlånga promenader täcker upp mitt dagsbehov ganska fint! Tjoho!

Less

Ska bli skönt att komma till skolan imorgon, få lite klarhet i denna juridiska sörja och sedan ha föreläsning som förhoppningsvis klarar av att skingra de blytunga molnen lite...

Jag (ego) är less på folk som:

* planerar saker som inkluderar mig och sedan ändrar sig utan att meddela
* inte lyssnar på mig och inte minns vad jag säger
* inte svarar då jag ringer
* ljuger om saker som faktiskt kan vara allvarliga och betydelsefulla

och framförallt:

* behandlar mina vänner illa och får dem att känna sig oönskade och ensamna

Det måste ju vara fel på självklänslor, självförtroenden och självinsikter över hela världen... Hur kommer det sig att underbara, bra, fina människor klampas ner av dessa små, elaka översittare gång på gång? Vem ska hjälpa de snåla ålarna? De måste ju lära sig vad de går miste om! Översittarna alltså... För ni underbara, bra, fina människor hoppas jag förstår hur fantastiska ni faktiskt är och att snåla ålar inte hör hemma i era liv!

Jakten och sökandet efter trygghet och lycka är svårare än man tror. Speciellt då ens väg kantas av idioter som fäller krokben för en!

Idag köpte jag en bukett rosor då jag var i mataffären. Här är en bild på en utav dem:



God natt och sov så gott!


Borde verkligen läsa...

Var på gymmet i förmiddags för lite pressande av muskler och härliga 25 minuters svettande på CrossTrainern. Saker jag lärt mig idag att inte göra igen:

* Inte dricka närmare 1/2 liter vatten innan man lägger sig på mage på pilatesbollen - det gör ont!
* Inte läsa tårdrypande artiklar ur Amelia då man står på CT:n och flåsar... Mycket jobbigt att gråta då man tränar!
* Inte vara i omklädningsrummet kl 11.25 en tisdag - det kryllade av tanter som skulle till vattengympan...

Sedan åkte jag och handlade och väl hemma åt jag lunch. Pasta, morötter, kikärtor, purjolök, rivet äpple, lite skinka och pepparrot. Märklig blandning men det blev riktigt gott!



Eftermiddagen har jag försökt läsa i Civilrättsboken. Har nästan läst klart det vi ska ha pluggat in tills imorgon men jag förstår inte mycket... Åh - att det ska vara så svårt?! Hoppas det ger med sig snart och kronan ramlar ner...



Tillbaka till läsandet nu... Ska kanske ta och bläddra lite i lagboken för att få annat att tänka på!


Måndag

Då var det ny vecka igen då... Mister är ledig massor men vi får se hur mycket vi ses - han behöver vila upp sig efter allt arbetande... Var där igår iallafall och hade det mysigt.

Skoldagen bestod av straffrätt. En bra föreläsning men hu vad det är många nya termer som jag måste banka in i skallen. Hur ska allt få plats egentligen? Tänkte sitta imorgon och försöka mig på någon form av sammanställning av de ord jag hitintills behöver kunna/har lärt mig... Just nu fastnade jag i jakten efter en till vovve. Har pratat med en tjej som jag träffade i somras om olika kullar, negativa och positiva saker med olika individer. Bra att ha lite inside information från någon som har mycket liknande värderingar och tankar kring avel. Får se om jag byter ras eller om jag kanske sparar en valp från kommande kull här hemma...

Det blev ingen träning idag men imorgon är planen att åka till gymmet innan jag ska begrava näsan i civilrättsboken!

Sockorna är klara - mister fick de senast stickade och här försökte vi posera på ett bra sätt för att visa upp dem. Hrm - magmusklerna fick tränas men hur bra bilderna blev vet jag inte...

Raggsockar

Efter skolan idag gick jag och köpte ett nytt garn för att sticka en mössa. Efter flera minuters klurande av mig och expiditen i affären redde vi nog ut trasslet med mönster och diagram (hihi). Mailade en kollega och frågade ytterligare en fråga så nu ska jag nog få rätsida på min stickning (hög nivå på skämten idag!). Köpte iallafall ett svindyrt, urfint och helt underbart mjukt merinogarn så jag hoppas mössan blir fin då den är klar! Bild kommer...

Härliga höst

Planen var att åka till gymmet idag men vädret var alldeles för fint... Drog på mig skorna och tog med mig vovven och Jompa ut i skogen och sprang istället! Gick riktigt bra faktiskt... Då jag kom tillbaka hade jag massa energi och krattade hela tomten - det tog drygt en timme men åh så fint det är nu!

Kratta

Badrumsfint

I morse hade jag en lång skön frukost på jobbet med glada tjejer. Efter det var det planera, umgås, fixa och dona som stod på mitt schema innan jag åkte hem. Väl hemma ordnade jag lite i badrummet... Pimpade det lite till!


Här är några detaljer:
  Badrumsdekor Ljusstake Ljuslykta 

Jag hittade även dessa "trådgardiner" på Rusta - 220:- billigare än på tygaffären! Kunde inte låta bli att leka lite skuggfigurer i motljuset... Gardinerna är vita:
Gardinskugga

Kan dagen bli bättre?

Ja, det kan man fråga sig... Just nu är den inte så bra. Men jag ska försöka sticka klart den andra sockan tänkte jag!

Sockar


Och om jag hinner ska jag även göra klart min höstkrans på dörren. Sedan är det jobba 24 timmar som hägrar... 

Dörrkrans

Ta hand om er idag - Pussar och kramar till alla!

Skumt

Jag undrar varför det är svårare att skumma mjölk från Milko till sin hemmalatte än vad det är att skumma mjölk från Arla?

Milko   V.SArla

Torsdag

En ganska skönt dag om jag får säga själv... Just nu sitter jag på jobbet och skriver. Har precis ringt mina samtal och ska snart ut igen och ta hand om en utav ungdomarna som jag bakar med...

Gick upp med mister vid halvåtta. Tog en kort sväng med vovven och åkte sedan till gymmet. Värmde upp - tränade styrka och stod sedan hela 25 minuter på crosstrainern! Sen lång varm dusch efter det. Hemma väntade två kompisar med sina totalt fem hundar. Vi åkte ner till klubben och la spår till alla sex, fikade kaffe och pratade bara hund i två timmar.

Spåret gick sådär så vi ska lägga nytt på lördag förmiddag. Då jag kom hem krattade jag hela tomten och sedan hjälpte jag till att tvätta nya bilen så nu skiner den så fint så...

Jobba gör jag till kl 23 och sedan blir det nog film hemma... Imorgon väntar juridikplugg - mycket bra! Ser jag fram emot massor... Nä - nu ska jag jobba vidare...


Jag och Bon Jovi...

... har varit ute i skogen och sprungit. Då jag kom hem från skolan gick jag direkt in och bytte kläder, kopplade hunden, tryckte in iPod-lurarna i öronen (det var där Bon Jovi kom in i bilden) och gav mig ut längs grusvägen för att springa. Det blev hela 20 minuters springtid! Det kanske inte låter så mycket för världen men jag är jättenöjd. Har inte sprungit sedan maj och innan dess var det väl närmare 1800-kallt...



Får se om jag kan hålla de här uppe nu och faktiskt springa några gånger i veckan? Behöver nog pepp och stöd från de i min närhet men med lite vilja så kanske det går? Kanske kanske...

Imorgon är planen att hinna till gymmet för lite styrka och kondition innan några hundträningskompisar kommer över till mig. Vi ska träna spår och uppletande och eventuellt lite lydnad. Skönt att ha bra spårmarker och appellplaner inpå knuten...

Nu ska jag värma lite middag och sedan läsa civilrätt. Blev riktigt inspirerad efter dagens föreläsning - juridiken kommer bli riktigt intressant och spännande tror jag minsann...

25 frågor

1. Ta närmsta bok, och slå upp sidan 18, rad 4 - vad står där?
"följa lagen." - Civilrätt av Agell & Malmström

2. Sträck ut din vänstra arm så långt du kan, vad rör du vid?
Min hunds öra

3. Vad var det senaste du såg på TV? 
Nyheterna kl 9.00 på Svt 


4. Utan att se efter, gissa vad klockan är:
21.43- hmm - har nog undermedvetet tittat för klockan är 21.44

VART HAR FRÅGA 5 TAGIT VÄGEN??
Dum fråga...

6. Bortsett från datorn, vad hör du just nu?
Lyssnar på Melissa Horn just nu

7. När var du senast utomhus, och vad gjorde du?
Var ute med vovven i skogen och pulsade omkring bland ljung och mossa 

8. Vad tittade du på, innan du började svara på den här undersökningen? 
Letade hanhundar i Tyskland inför parning av tik till våren 

9. Vad har du på dig?
Mysbyxor, en utav misters tröjor och egenstickade raggsockar - soffklädd helt enkelt!

10. Drömde du någonting inatt? I så fall - vad?
Minns inte... Det går i vågor om jag minns eller inte

11. När skrattade du senast?
Jag skrattade i morse

12. Vad finns på väggarna i rummet där du är nu?
Värmeljusstake i smide... Men det är allt än så länge... Har fem fönster och tre dörrar så mer finns inte plats för känns det som...

13. Har du sett något konstigt på sistone?
Det satt tre gubbar och fikade på marken längs grusvägen idag då jag var ute med vovven... Men det var nog älgjägare - inte så konstigt egentligen... Läste DN i morse och tycker att hela den här ekonomiska krisen är ofattbart märklig... Vad är det som händer egnetligen?

14. Vad tycker du om den här utmaningen?
Roligt, brukar inte orka men nu så!

15. Vilken var den senaste film du såg?
Babylon AD med Vin Diesel - inte så speciellt minnesvärd faktiskt...

16. Om du blev multimiljonär, vad skulle du köpa?
Åh - det här är så himla svår fråga... Hur svarar jag? Egosvar: drömhuset!

17. Berätta något om dig själv som folk inte känner till.
Jag kan inte känna lukten av färsk koriander!

18. Om du kunde förändra EN sak i världen, utan att ta hänsyn till politik och skuldkänslor, vad skulle det vara?
Då skulle inte Cancer finnas...

19. Tycker du om att dansa?
Nä, men jag gör det ibland till rätt musik i rätt sällskap då jag är på rätt humör


20. George Bush?
Äh

21. Föreställ dig att ditt förstfödda barn är en flicka...
Ella, Julia, Johanna

22. Om ditt första barn var en pojke, vad skulle han heta?
Benjamin kanske?


23. Skulle du någonsin överväga att bo utomlands?
Ja, kanske i Norge då...

24. Vad vill du att Gud ska säga när du kommer till Pärleporten?
Det gjorde du bra, välkommen!

25. Vilka fyra personer vill du ska svara på de här frågorna?
Fyra personer som känner sig manade... Vet hur det är med utmaningar så det är fritt om man vill!


Träning

Idag är jag en aning mör i min rygg och mina armar... Ganska skönt med träningsvärk! Var på gymmet igår för första gången på säkert två månader... Fick återse min favorit igen och umgicks i lagom lång tid. På kvällen åkte vi ut för att titta på ett hus vi vattnet. Tanken var inte att vi skulle titta för att köpa utan bara se oss omkring i området lite och sedan är det alltid roligt att gå på visningar, tycker iallafall jag!

Urk - vilken besvikelse. Huset var mycket mindre, sämre skick och hade en fruktansvärd tomt. Vägen dig skulle man inte kunna åka vintertid med annat än att man hade snöskoter. Vi gick därifrån efter bara några minuter. Tänkte hinna iväg till ett annat hus i närheten. Blev guidade per telefon men hamnade bakom en magiskt långsam traktor i nästan 3 km så vi hann aldrig dit. Ingen större fara dock utan vi åkte hem, jag lagade middag och sedan åkte vi till söder med nya bilen.

Nä just ja - juridik var det...

Norge

Så, nu har vi landat en aning efter resan till Norge. Jag tar en kort resumé dag för dag:

Torsdag: Pappa kom och hämtade oss kl 05.10 och skjutsade oss till Arlanda. Därifrån flög vi till Gardemoen och med annat plan vidare till Bergen. Efter några hysteriska minuter (vi hade bara 8 minuter på oss på själva bussterminalen) hittade vi rätt buss och åkte vidare ut mot västlandet. Vi blev upphämtade av misters bror och var framme i deras hus kl. 17.30. Jag fixade iordning middag och vi gick och la oss vid 23.30 - helt slut. Jag valde att sova på soffan istället för tältsängen och det var ett mycket dåligt val... Sov i princip ingenting... Nåväl!

Fredag: Väcktes av schäfervalpen! Helt ok tyckte jag... Skönt att lämna soffan och ta en promenad. Jag och mister tog med oss mellanbarnet samt valpen och tog en lång lång tur i staden. Urmysigt. Väl tillbaka fixade vi lunch till oss och barnen och min svägerska som blivit förkyld och inte hade så mycket krafter till något... Eftermiddagen spenderade killarna med att fixa bilen och jag läste sagor för tjejerna och tog en tur med valpen.


 
På eftermiddagen la jag mig på soffan och såg min gamla favorit: Cityakuten, eller akkuten som den heter i grannlandet! Det blev fisksoppa till middag - supergott och sedan sagoläsning och dataspel på kvällen. Mister tyckte att jag skulle sova i tältsängen så det gjorde jag. Sov riktigt skönt faktiskt!

Lördag: Långfrukost och sedan åkte jag med min svägerska och hennes bästa vän till centrumet och köpte gardiner. Vi åt lite lunch och pussades och kramades hejdå med alla barn och valp. De är verkligen underbara de där ungarna! Vår resa tillbaka till Sverige startade kl 15.30 med misters nya, fina bil genom fantastiskt vackra Norge...



Förra turen körde vi över Hemsedal men denna gång fick Via Michelin bestämma och den turen blev om möjligt ännu vackrare och enklare att köra! Runt 23.00 stannade vi strax utanför Oslo, bäddade bak i bilen och sov ända tills klockan blev 07.45. Eller ja... Två gånger var mister uppe och startade bilen för att få upp lite mer värme - men jag klarade mig ganska bra faktiskt. Klockan 08.15 var bilen i rullning igen och vid 16.00 var vi framme i Bålsta för att hämta vovven hos hennes hundvakt. Där fick vi underbart god pasta med kyckling! Vidare till Spånga för att visa upp bilen för misters kompis och där fick vi även kaffe. Hemma var vi kl 19 - helt färdiga men ändå mycket nöjda med resan!

Fler anekdoter kommer (som den då vi blev stoppade av polisen och räddade av en olycka) - men det var resan i korthet.

Nu ska jag ta tag i lagboken men skriver nog snart igen... Adjö så länge!







Smarrigt avslut

Efter två veckors längtande åt jag äntligen min kursavslutningslunch med girlsen på Forno Romano - supersmarrigt!



Nu bär det av till Norge i några dagar för lite välförtjänt (hoppas jag) vila och mys! På måndag startar juridiken...

RSS 2.0