Höstblåst

Idag har jag inte gjort mycket vettigt. Skolan har dragit igång på fullt allvar. Har lämnat in första stora uppgiften av sex. Undrar egentligen om jag gjorde den lite för stor - men vi får se vad betyget säger när den lämnas åter. Föreläsningen i torsdags var sövande tråkig och dålig. Men nu vet jag det - har planerat att hoppa över en föreläsning längre fram där jag vet att föreläsaren inte har något nytt att tillägga.

Det blåser ute - massor. Ljuset ute är ganska ödesmättat. Nu är hösten äntligen här igen. Längtar efter frisk luft på morgonen, vackra färger på träden, mysiga innekvällar med massa tända ljus, te och gos. Tänk - sen kommer frosten, snön och jul... Alla kanske inte är lika nöjda som jag över det - men jag trivs på hösten.

Jobbar i helgen - min suveräna chef har lagt om och komprimerat mina tider så jag får söndag eftermiddag ledigt.

Gömde: efter ogivande föreläsning fick jag (och girlsen) skjuts in till stan av klasskamrat för att äntligen för första gången den här terminen avnjuta en ljuvlig lunch på kära gamla: Vapiano! En höjdaravslutning på skolveckan.

Kommentarer
Postat av: lina

tycker oxå om den svala höstblåsten...vart ute o fotat lite idag...myyys! Hoppas det går bra på jobbet gullet! Puss o kramis

2009-08-29 @ 15:40:58
Postat av: Mysan

Ser framemot fler luncher på Vappen!

2009-08-30 @ 11:13:06
URL: http://mysanb.blogg.se/
Postat av: jen

tack för mysigt lunchsällskap på vapiano!

2009-09-02 @ 09:05:02
URL: http://vardagsglimt.blogg.se/
Postat av: Mysan

Mer blogg! :)

2009-09-06 @ 08:44:54
URL: http://mysanb.blogg.se/
Postat av: Anonym

blogga mera :) !!

2009-09-07 @ 07:38:14
URL: http://vardagsglimt.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0