Farbror Frej och jag

Åh vad jag är mör i kroppen! Två dagars ridning - underbart! Lördag fick jag rida Frej - en ganska trög herre som visste vad han ville. Lite svårriden på det sättet i och med att jag fick driva på honom mest hela tiden. På kvällen såg jag och tjejen jag jobbade med på två filmer. Eight Below - fin film om hundar på sydpolen (min såklart). Efter det släckte vi lamporna (earth hour) och såg sedan: låt den rätte komma in. Mycket bra i sin genre måste jag säga - se den om ni gillar sånt.

Frej


Söndag fick jag en jätterolig häst: Fotur. Han var skitigare än skitigast så det tog mig säkert 35 minuter att få något så när fason på honom innan jag kunde sadla på och ge mig ut. Vilken skillnad på häst! Han var pigg och jag behövde inte anstränga mig alls för att få till en bra tölt. Galoppen gick bara snabbare och snabbare - vilken frihetskänsla det är!

Fotur


Nu ska jag äta en sen lunch och sedan titta lite på mitt PM jag ska skriva. Tänker inte ha panik över det utan ta det ganska lugnt. Det ska inte vara inne förrän på fredag och jag tänker ta veckan på mig.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0