Enkel lösning

Tänk - det gamla tricket: stäng av routern, knäpp på datorn och låt datorn sjäv leta rätt på korrekt nätverk fungerade! Nu är jag åter nätverkad och kan uppdatera min blogg och läsa min mail. Uppdateringar kommer snarast om: mässbesök, nya projekt, jobb, vardag, helg - ja helt enkelt om mitt liv som mig själv!

Onödigt - jävligt onödigt!

Tänk - jag har lyckats hålla mig i så många veckor nu och just ikväll var jag ändå tvungen att kolla. Två av Xmisters och mina gemensamma vänner hade gillat hans facebook status så jag var tvungen att se vad det var. Jag som varit så duktig och inte gjort mig själv illa genom att titta. Det stod: är lycklig :)!!

Jag vill inte att han ska vara lycklig. Jag vill att han ska må dåligt och vara ledsen för alltid. Han ska inte vara lycklig över något alls. Det spelar ingen roll vad han nu är lycklig för - han ska må skit tycker jag. Jämt och aldrig vara glad, lycklig eller nöjd med något.

Jag är inte alls lycklig. Just nu är jag bara olycklig för att jag snart är 32 år gammal, inte har någon man i mitt liv och inte har någon som helst utsikt att få barn i framtiden. Jag är skitledsen och urless på att inte ha någon att dela min vardag med. Jävla skitliv! Jag vill inte ha det såhär! Det spelar ingen roll hur bra allt annat är - jag vill ha en man, NU! Jävla skitliv!

Nu kommer jag inte kunna somna inatt heller. Jag har haft så himla svårt att sova i nästan två veckor nu. Jag som alltid brukar somna på en gång annars - verkligen på en gång, det brukar bara ta några sekunder. Nu kan jag inte somna före två-tre tiden. I Sälen blödde jag näsblod en hel natt - antar att det beror på sömnbrist...

Varför var jag tvungen att kolla facebook - jävligt onödigt som sagt!

Skoter i solen

Skoter

Vi hade så galet tur med vädret första dagen! Det var dagen för skoterkörning. Jag har inte kört skoter "på riktigt" någon gång. Tänkte att det nog skulle vara ungefär samma som fyrhjuling men inte. Skotern upplevdes som mycket mer svårmanövrerad innan jag lärde mig att slappna av i händerna och låta medarna flaxa lite som de ville.

Vi körde genom skog, uppför berg och över myrar - allt i underbart soligt väder. Vi fick möjlighet att köra med fri fart på en stor myr vilket var galet roligt! När mätaren drog sig över 90 km/h vågade jag inte titta hur fort jag körde längre... Träningsvärken höll i sig nästan två dagar och det var det värt!

Favorit i repris

Hundspann 2010

Även i år fick jag köra hundspann! Faktum är att jag nog på riktigt ska kolla upp om det finns möjlighet att göra det oftare och för lite mindre pengar... Har en bekant som kör barmarksdrag med sin hane av samma ras som mina tjejer. Hon bor i grannkommunen - ska nog kontakta henne vad det lider... Underbar upplevelse är det iallafall!

Sälen, baby!

Jag kör hundspannet feb 2007

Imorgon bär det av upp till Sälen. Fyra sköna dagar tillsammans med härliga ungdomar, bra personal och med skidor (slätförs för min del), skoter (hoppas jag hinna med) och hundspann! Gissa vad jag ser fram emot mest av allt?!

Ny blomma

blomma

När jag tillverkar mina blommor känns det viktigt att de passar den som ska bära den. Min senaste skapelse fick Mysan i födelsedagspresent. Blomman pimpades med pärlor i rosa och silver. Gnister och glamour till en kalaspingla - det kändes rätt! Undrar hur nästa blomma kommer att se ut?!

C-vitaminchock

Före:

 Citrus

Efter:

Citrus

Jag har gjort mig en dring bestående av citroner, apelsiner, finhackad vitlök, riven ingefära och lite flytande honung. Jag har inte TID att vara förkyld! Skolan tar massor med energi och tid plus att jag ska till Sälen på söndag och måste vara pigg och kry då - därav denna c-vitaminchock för kroppen! Hjälper inte det här blir det en stor whiskey imorgon...

Nattligt besök

Rådjur

Nästan hela vintern har jag haft besök av rådjur på tomten. Vovvarna är väl halvimponerade av deras intrång men finner sig i att bara skälla lite på dem. I natt blev jag väckt av yngsta förmågan här hemma som stormskällde och vägrade sluta. Klockan var 04.15 och jag var inte alls sugen på att gå upp ur sängen och titta efter vad som retade henne. När även min äldre och visare tjej började morra djupa, dova morrningar gick jag ändå upp ur sängen. Det var inga rådjur den här gången, det var en älg!

Hungern lockar dem in på tomten och hos mig kalasade skogens konung på äppelträdets grenar. Jag har kommit fram till att jag är rädd för älgar - de är galet stora och faktiskt ganska otäcka. Ska sätta upp en älgskrämma om jag orkar ikväll så jag får sova gott och slipper bli av med resten av mitt äppelträd. Tycker att viltvårdaren borde komma hit och mata de stackars djuren - ska se om det finns något nummer jag kan ringa. Tills dess blir det inga promenader i mörkret i skogen längre...


Undanflykter

Tänk vad mycket roligt jag har gjort idag förutom att läsa mina skolböcker!

* tvättat
* shoppat
* pysslat
* städat
* iPhonat
* internetat
* promenerat

Trots att klockan börjar bli ganska mycket ska jag nog börja med Rothstein - honom gillar jag ju iallafall!

Jakt lönar sig

Mina nya Snowtrip

 

Jag har haft ett mission sedan slutet av december: att köpa ett par riktigt bra vinterskor! Uppdraget lyckades då jag, den 28 december hittade ett par Salomon-kängor. Helt viktlösa, vattentäta och perfekt höjd - kunde inte bli bättre. Däremot fanns de inte i min storlek i den butiken. Well, det är väl bara att leta tänke jag. Har tittat i samtliga sportaffärer i flera veckor nu. Eftersom jag ska till Sälen på söndag känns det extra viktigt att inte frysa!

Efter att idag varit inne i affär nummer 403 utan framgång satte jag mig i telefonen och ringde runt idag. Jag lyckades få information om att kängan är slut på huvudlagret i Frankrike och att det möjligen, eventuellt, kanske finns något enstaka exemplar kvar i någon Stadium-butik i landet - inga andra butikskedjor eller friluftsaffärer har dem kvar. Jag började jaga mina skor. Efter en intensiv jakt över hela landet där varje samtal började med: nä, tyvärr de har vi inte längre på lager lyckades jag hitta ett par i min storlek... I Strömstad! Febrilt började jag fundera på vem jag känner på västkusten. Hmm - blankt! Jag inledde operation övertalning med många fina ord i min inledning. Tänk om de kunde skicka skorna till mig här på östkusten? Se - de gick så bra så! För endast 100:- extra i postförskott skickar de skorna till mig på momangen! Helt perfekt!


Barnsligt och vuxet

Barnsligt

* Har äntligen införskaffat en iPhone till mig och är barnsligt förtjust

Vuxet

* Ringde på en gång imorse och tecknade ett tillägg på min hemförsäkring som täcker alla eventuella skador som kan uppkomma på min nya teckniska pryl

- Nu tillbaka till min nya leksak!

RSS 2.0