Tjocksmock

Igår kväll satt jag och mister uppe sent och pratade om hur vårt liv ska se ut om 10 år. Eller allt började förstås med att prata kring OM vi kommer att ha ett gemensamt liv om 10 år - vilket vi kom fram till att vi båda tror och hoppas! Det blev ganska sent så inte många timmars sömn inatt heller...

Vid sextiden i morse kom min långhåriga tjocksmock hit. Om allt går som det ska blir det massa valpar här om tre veckor. Svarta faran har anpassat sig väl till sitt gamla hem samt adopterat mister. Det är hennes absoluta favorit här hemma... Fröken-jag-bor-faktiskt-här är inte lika nöjd tror jag. Ska bli skönt för henne att få åka på lite semester till Småland där hon blir ompysslad av min svägerska med familj.

Med tanke på svarta farans omfång kring magen bävar jag för enormt många valpar - men vi får se. Tänkte röntga henne några dagar innan så jag vet hur många jag ska vänta på...

PM tycks inte skriva sig själva. Undrar om jag ska sätta mig och filosofera lite över det. Inte skriva det - det verkar jag inte klara av helt enkelt. Känns ganska meningslöst att skriva men jag måste ju... Vi blev indelade i uppsatsgrupper idag. Jag bytte snabbt som attan men ångrade mig lite då jag fick veta att min ursprungsgrupp faktiskt skulle få åka på praktik. Det hade vår föreläsare glömt att skriva ut... Nåväl. Det här blir säkert bra. Sen är det sommar!



Nyfödda

Vad hände?

Vet inte alls varför det blev så stor grej idag i skolan. Vi skulle önska praktikplats samt fick möjlighet att påverka vem vi ska skriva vår B-uppsats med. Helt plötsligt blev det livsavgörande vem jag skulle vara i samma grupp som. Eller snarare vem eller vilka jag INTE vill vara med...

I eftermiddag kommer resultatet iallafall. Hoppas jag blir nöjd - läskigt! Vi får väl se - jag överlever säkerligen... Förstår bara inte riktigt varför det blev så livsavgörande... Återkommer med info om vilken grupp jag hamnade i...

Ikväll ska jag och mister iväg på middag till vänner till honom. Roligt!


Dagens citat


- Se efter natten kommer alltid dag, och såret läks och sorgen har en ände -

"Glädje och Sorg"



Tjejerna


Gustaf Fröding är en stor favoriter bland våra svenska diktare.

Samtal med barn

Titeln på en utav de böcker jag känner att jag borde läst lite mera ur under denna kurs. Får bli lektyr i valplådan om några veckor. Tänkte en helt del på samtal och främst då med barn och ungdomar nu i helgen. En del av mig vill verkligen ut och arbeta på riktigt nu. Den andra delen är förskräckt över den första delens tankar. Hur ska jag kunna gå ut i arbetslivet nu? Jag kan ju ingenting?!

Faktum är att jag nog kan en del. Bara på den arbetsplats jag är nu har jag utvecklats under fyra års tid. Sitter och filosoferar över studieuppehåll alternativt tjänstledigt från jobbet. Ingenting är väl egentligen i någon form av realitet men det är intressant att vrida och vända lite på verkligheten.

Men samtal var det. Det är intressant. Ska ta tag i "samtal och samtal om samtal" till mitt PM nu.

Farbror Frej och jag

Åh vad jag är mör i kroppen! Två dagars ridning - underbart! Lördag fick jag rida Frej - en ganska trög herre som visste vad han ville. Lite svårriden på det sättet i och med att jag fick driva på honom mest hela tiden. På kvällen såg jag och tjejen jag jobbade med på två filmer. Eight Below - fin film om hundar på sydpolen (min såklart). Efter det släckte vi lamporna (earth hour) och såg sedan: låt den rätte komma in. Mycket bra i sin genre måste jag säga - se den om ni gillar sånt.

Frej


Söndag fick jag en jätterolig häst: Fotur. Han var skitigare än skitigast så det tog mig säkert 35 minuter att få något så när fason på honom innan jag kunde sadla på och ge mig ut. Vilken skillnad på häst! Han var pigg och jag behövde inte anstränga mig alls för att få till en bra tölt. Galoppen gick bara snabbare och snabbare - vilken frihetskänsla det är!

Fotur


Nu ska jag äta en sen lunch och sedan titta lite på mitt PM jag ska skriva. Tänker inte ha panik över det utan ta det ganska lugnt. Det ska inte vara inne förrän på fredag och jag tänker ta veckan på mig.

20.30 - 21.30 samt 02.00 - 03.00

Ingen har väl missat mellanmjölkens nya utseende? De svarta förpackningarna har funnits några dagar nu för att påminna om att det idag är Earth Hour mellan klockan halv nio och halv tio. Ett bra sätt att uppmärksamma på från Arlas sida tycker jag. Det har synts tydligt - vi som bor i mellanmjölkens land! Ikväll ska iallafall jag stänga av all el som finns i min närhet och hoppas att fröken som jag jobbar med vill göra det samma...

Mellanmjölk



Inatt blir det även sommartid - inte heller det får glömmas bort... En timme frammåt - en timme mindre att sova så kom inte försent till saker imorgon!

Storm

Kursen avslutades idag med en utdragen föreläsning om kognitiv beteende terapi. Efter det åkte vi 12 stycken från klassen och Vappade. Lika gott som vanligt! Majoriteten av lunchfolket åkte och bowlade men jag åkte hem till vovven och inväntade en hundvän för att lägga spår till alla hundarna. 

Vi gick våra spår och medans vi väntade på att de skulle ligga till sig värmde vi oss inne hos mig med kaffe och mina nybakade björnbärsbullar. Bullarna blev mer än godkända! Spåren gick hur bra som helst och vi var mycket nöjda över våra duktiga hundar. Lagom till spår nummer två började det snöa och blåsa på riktigt mycket. Intressant att se hur vovvarna löser kastvindar på vitmossa och hur de arbetar i isande snöstorm. Så duktiga!

Nu har jag diskat, ätit middag och slötittar lite på Dödligt vapen I. Utomhus är det full snöstorm! Det nästan mullrar i skogen. Jag hoppas av hela mitt hjärta att det blåser bort tills imorgon för då ska jag ut och rida hela förmiddagen...

Andra bullar

Dagen idag har varit riktigt bra och än är den inte slut... Vaknade mycket tidigt, fixade lite och sedan satt jag och mister i solen och drack kaffe redan kl 08.30. Igår diskade jag och tvättade massor så det är ganska fint här hemma.

Organiserade i hela min garderob samt började ordna bland garn och stickor. Med sorg i hjärtat repade jag upp min superfina fingervante men garnet ska användas till en sjal istället. Hoppas den blir fin. Men först ska jag ta tag i alla halvfärdiga projekt som blivit liggande under alla skolböcker.

Upprepade


Efter solmys pratade jag ett längre tag med en försvunnen valpköpare - skönt att höra att hunden mår bra! Vi tog misters numera hela bil till Ikea och bytte en ram, handlade lite småsaker som servetter, påsklämmor och iskubslådor. Efter det bjöd mister på sushi-lunch! Vi hann sola lite till innan det var dags för mister att åka till jobbet.


Deg



Eftermiddagen har gått åt till bullbakande och telefonpratande med hundmänniskor. Halva bullsatsen blev kardemumma och andra halvan björnbär. De sistnämnda blev en aning degiga men men... Nu ska jag förbereda inför morgondagens tenta och sedan åka in till stan! Det känns som att saker har vänt. Solen skiner, kursen är över snart och mycket håller på att falla på plats...



Färdiga bullar

Vinter igen...

Helgen har spenderats inne i stan. Skönt att mister är hemma igen och skönt att inte behöva tänka så mycket. Vi var på bio i lördags och såg: män som hatar kvinnor. Mycket bra film. Känner dock inte något större sug att läsa boken. Har börjat två gånger men gillar den inte... Men filmen var bra som sagt!

Söndag tog vi en långpromenad på förmiddagen i solen i stan - bra planerat eftersom det började toksnöa framåt eftermiddagen...

Igår åkte jag och fixade min bil hos min bilmeck. Skönt att få det gjort! Räkning kommer senare så jag hoppas på ett bra kompispris... Medans bilen blev fixad tog jag en tur med vovven i villaområdet och tittade på hus och tomter. Vi gick förbi en pensionärsförening som skottade och krattade sin boulbana. Jag blev alldeles rörd och smygfotade entusiasterna!

Bouleentusiaster



Supersmaskig lunch fick jag i grannkommunen tillsammans med klasskompisar. Det är tentaplugg inför torsdag som står på schemat alla veckans dagar. Jag har städat mina graderober nu på morgonen och tvättar en stor maskin med mörkt 40-graders och efter promenad i skogen åker jag och pluggar vidare... Ska även leka lite med de ursöta små kattungarna. Hade jag inte varit allergisk så hade jag tagit med en utav dem hem!

Isbrytaren

Kanske ska be fröken omhjälp att ta bort det sista av isflaken som barikaderar hela min tomt. Hon visade sig vara en bra isätare under vinterns besök i Dalarna... Annars gör solen ett mycket bra jobb än så länge! Ska ut på promenad nu - om bara några timmar kommer mister hem igen!


Isätaren


Märkligt upptäckt

Igår ringde en gammal kompis. Hon berättade att det var slut med hennes kille som hon träffat ett tag. Det tyckte jag var bra för han är ganska märklig och har många konstiga sidor... Nåväl...

Hon har iallafall träffat en ny person. En tjej! Det är verkligen jättekul men samtidigt mycket märkligt säger hon själv. Hon har aldrig (i sitt 33-åriga liv) blivit intresserad av en person av samma kön förrut. Aldrig någonsin... Hon anser själv det är ett mycket annorlunda scenario än vad hon själv kunnat tänka sig.

- Hade jag någongång anat att så var fallet hade jag inte varit så förundrad nu. Men jag har ju inte ens reflekterat över tanken. Jag har inte träffat någon som den här tjejen och det tog många veckor innan jag ens accepterade att jag faktiskt var kär berättade hon då vi pratade igår...

Superkul att hon träffat en bra tjej (verkar hon iallafall) för det behöver den här tjejen. Vi pratade även om allt som tillkommer ett kliv ut ur en garderob man inte visste att man stod i. Spännande konversation om en märklig och annorlunda upptäckt!

Rekommenderas

För alla er som någongång låtit vaxat er på salong - alla ni som vet hur ont det gör - kan jag rekommendera att vaxa hemma! Det gör inte tillnärmelsevis lika ont och det tar lätt bort de hårstrån man vill få väck.

Nu har jag preciiis testat så jag har ingen aning om hur bestående borttagningen blir. Men kan ändå rekommendera:


Veet

Snodd bild... Det är kladdigt och lite trixigt men det går ändå snabbt med bra resultat och himla billigt!

Hårfin

Istället för att ta tag i världsviktiga saker igår (som KK -hihi) tog jag istället tag i mig själv och med det mitt utseende.

Min underbara födelsedagstvilling kom över för att äta middag och sedan tog hon saxen och fixade till mitt hår. Urfint blev det! Kladdade i massa intensivtoning också så nu är jag helt mörkhårig. Även det blev mycket bra.

Än så länge är det bara ett nyvaket ruffs - men efter hundträning och människoträning ska det fixas inför kvällen. Ska ut och äta med några tjejkompisar och då vill jag vara fin!

Imorgon kommer mister äntligen hem. Ska möta honom i stan och vi ska gå på bio är det tänkt... Najs!

Bussterapi

Efter gårdagens opponering i skolan letade jag och L rätt på varandra i skolan och vi fick båda möjlighet att prata en skvätt med varandra. Jag har kanske inte så mycket att bidra till hennes tankar mer än mina öron. Däremot har hon (terapeut som hon är) mycket konkreta saker om hur jag ska göra för att underlätta i mitt liv.

Det är bra. Det är alltid en input att prata med henne. Hon får mig alltid att vända på perspektiven på ett bra sätt. Att lägga fokus på vad jag egentligen vill. Eller snarare hon får mig att hitta och förstå och lyssna på vad jag vill.

Sen är det inte lätt att göra som hon säger. Det är till och med väldigt svårt. Men någonstans ska jag ju börja och då kan jag lika gärna göra som hon säger. Bussterapi en torsdag - något som alla skulle behöva?!


Inte bli tagen av polisen...

Usch - saker som borde blivit fixade har fått ligga och nu är det aningen för sent... Nu får jag leva i polisskräck i flera dagar! Min bil fick körförbud igår för att jag inte hunnit iväg till min bilmeck. Den gick inte igenom besiktningen och jag har inte lagat felen ännu...

Jag har heller inte fotat mig, skickat in papper och så vidare för att få mitt nya körkort. Det gick också ut igår... Jag hade en tydlig deadline - men jag sumpade den... 090319 - dagen då jag borde tagit tag i mitt liv men lät bli... Uhuuuhuuu

Vårtecken

Solen skiner - jag har läst ett helt kapitel i en utav skolböckerna (med penna i handen) - jag har rett ut världens alla problem via telefon samt hittat ett vårtecken på tomten...


Vårtecken

Tur eller skicklighet?

Ibland ska man ha tur också... Jag fick ett infall igår att kolla upp en artist som jag tänkte att mister skulle bli glad över att se. Efter lite letande fick jag se att artisten faktiskt ska ha en konsert i Stockholm i år. Då jag är en konsertbokaroskuld tog det lite tid innan jag lyckades boka rätt... Biljetterna är nu uthämtade och mister vet ingenting ännu...

Det bästa med alltihop är att jag precis nyss var inne och tittade på platserna - nu finns det bara EN plats kvar på hela konserten! Men jag har biljetter! Tjoho!!!

Kära återseenden!

Tänker inte skriva om vad som hänt i skolan idag - vår examinator ballade ur och skällde ut hela klassen... Det var skönt att åka därifrån.

Jag körde direkt hem - hämtade vovven och åkte till grannkommunen för en fika med gammal vän. Det var urmysigt att träffas igen. Vi bestämde att hon ska komma hem till mig snart så vi får långprata. Det har hänt mycket sedan vi sågs senast!

Efter det mötte jag upp en annan kompis på brukshundsklubben. Vi tränade lydnad med våra vovvar. Det var verkligen länge sedan. Det var så roligt att träna igen och vovven min minns det mesta. Hon var lite övertaggad i och med att vi inte tränat på så länge men oj vad det gick bra. Härligt! Har lovat mig själv att det ska bli mer sånt nu. Det behöver vi båda. Men om två veckor flyttar hon iväg och återkommer inte förrän veckan innan midsomar - det är sorgligt! Kommer sakna ihjäl mig såklart.

Nu ska jag äta lite sen middag och sedan läsa vidare i del 3 av min pentalogi som är gripande, spännande och sorglig... Böckerna är skrivna av Lotta Thell - läs om ni inte gjort ännu...


Nya tag...

Söndagkväll och vecka 11 börjar lida mot sitt slut! Nästa vecka är precis lika häktisk som förra i skolan. På kvällarna ska jag göra massa roliga saker - det ska bli riktigt najs! Mister jobbar i Sälen hela veckan men alla mina vardagar rymmer roliga saker så jag hade ändå inte haft tid att träffa honom...

Måndag: träffa en kompis jag inte träffat på många månader och sedan träna med vovven och en kompis.
Tisdag: middagsdate och film med lillebror.
Onsdag: otippat jobba - har bytt med en kollega. Det innebär att jag får åka till "cafét" vilket är superkul!
Torsdag: blev jag ledig! Det blir säkerligen hundträning igen - eller så städar jag hemma (vilket behövs)...
Fredag: ledig på dagen - då ska jag göra en liten make-over. På kvällen ska jag träffa några tjejkompisar för att äta och dricka gott här i förorten. Lovely!

Det ska bli en jättemysig vecka - nu ska jag dricka lite kaffe och sova tidigt tänkte jag...

Saturday night

Idag har det varit jobb hela dagen. Mycket att göra och det har varit skönt. Jag har fixat både lunch och middag samt härjat omkring på utflykter - bra tempo idag! Känns skönt att sitta här med ett glas rödvin och streamad festivalfinal...

Förutom arbete idag har mina tankar gått till vänner... Ni är så fina - hela bunten! Tack för att ni finns och lånar ut era öron då jag vill prata. Tack för att ni tänker på mig då jag verkligen behöver det. Tack för att ni hör av er precis när jag känner mig som mest ensam - Puss på er!

Då jag körde hem från jobbet var det mitt i melodifestivalen... Det var mindre trafik än på julafton klockan 15.00... Nu ska jag se vem vi ska skicka till Ryssland... Ha en fortsatt mysig kväll!


Besviken

Här kommer jag hem efter en lång skolvecka. Jag har sett fram emot en skiva ananassockerkaka till kaffet. Jag lyfter på formen och - tomt! Om man tar sista biten diskar man faktiskt formen för att på en gång visa att det inte finns något kvar... Som tur var hade jag inte knäppt igång kaffebryggaren...


Tomt

???

Idag har en vän och en inte så mycket vän varit hos läkare för att undersöka sina magar.

Jag hörde av mig till båda.

Till min vän för att jag ville veta hur det gick och för att jag tänkt på henne hela dagen.

Till min inte så mycket vän för att jag är falsk. Eller hur var det nu med den saken...?

Lappmögel all over

Snö snö snö... Vad är det egentligen för datum idag? Dagen innan Lucia? Undrar om jag ska ha glitter i håret imorgon - ska nog leta rätt på julpyntet också - det är nog lika bra...

Idag har vi opponerat så det stått härliga till i skolan. Jag har varit trött som få så det var lite tungt. Men kul också! Imorgon ska vi gå igenom vad som kommer på vår tenta. Kanske kanske blir den inte så svår och omfattande som vi trott. Vår normala och braiga föreläsare har hintat om det (off lektionstid) så jag hoppas...

Imorgon MÅSTE jag skotta. Är ganska insnöad här i skogen. Tänk om det varit lucia imorgon - hade det inte varit underbart?


Tiiisdag

Idag har vi haft megalång skoldag med grupparbete. Här hemma har det snöat över en decimeter och snöar fortfarande... Jag sitter och tittar på mina inköp från Småländska Biltema och längtar till sommaren!


Gjutverktyg

Fungeringar om falskhet

Falskhet är en utav de sämsta egenskaper en människa kan ha enligt mig. Men idag började jag fundera över min egen falskhet. Jag sms:ade med amazon kvinnan. Hon mår inte bra och jag sa att jag önskar att hon ska krya på sig. Det stämmer - självklart vill jag att hon ska bli frisk. Jag önskar henne inte alls att ha ont. Men hur trevlig ska jag egentligen vara mot henne?

Då hon flertalet gånger gjort märkliga och skumma saker mot mig bakom min rygg? Saker som andra i hennes omgivning då jag påtalat detta säger att: nej - det skulle hon ALDRIG göra - hon är en ängel. Är jag då ärlig mot mig själv och mot henne om jag är extra trevlig? Det klart att jag uppför mig då vi ses och att jag är trevlig, artig och intresserad av det hon har att säga - men är jag då lika falsk som jag tycker att hon är?

Det är svårt. Vilka egenskaper tillskriver jag andra som jag är lika god kålsupare av själv? Jag hade tänkt höra av mig till henne senare i veckan för att höra hur hennes läkarbesök gick. Men varför då? Varför ska jag höra av mig till henne då jag inte alls gillar henne? För att på något sätt bevisa att jag är bättre än vad hon är? För vem vill jag bevisa det i så fall?

Om det handlar om att jag måste ha hennes gillande - varför behöver jag det? Men framförallt återigen: är min falskhet till och med större än hennes? Svårt...

Mer tulpaner

Jag tycker så mycket om tulpaner. De är så fina. Här är en bild på en bukett jag fick nu i veckan!

Lila tulpaner



Tankar den 8:e mars

Glömde nästan bort att det är den 8:e mars idag. Den internationella kvinnodagen. Jag hittar inga helt röda strumpor att ta på mig så de får bli ett par röd/grå-randiga.

Idag ska jag tänka lite extra mycket på alla kvinnor som varje dag kämpar. En tanke till de utsatta kvinnor som skulle må extra bra av att få en helt egen dag tillägnade dem. Idag är det deras dag - om några år kanske jag kan göra något extra för några av de som behöver det. Idag ska jag tänka på dem. Det får bli en början...

Söndag

Så - nu har jag ätit frukost och tänkte trotsa min huvudvärk genom att ta en promenad. Det hjälper nog. Frisk luft brukar vara bra faktiskt. Kanske ska ringa min granne och fråga om hon vill med? Stegräknaren ska på iallafall för igår knäppte jag inte ens på den.

Om några timmar kommer mister hit. Vi ska iväg och sedan kommer min moster och kusin förbi. Ska nog baka något tills dess. Det blir försenat födelsedagsfika.

Ha det så bra idag - om bara 15 veckor är det midsommar!


Midsommar

Streamad festival

Det är något knas med mitt internet men jag lyckas iallafall se bitar av andra chansen på datorn. Det är lite kul att se vilka som går vidare. Jag skulle vilja höra hela Caroline af Ugglas låt - ska försöka ordna det så fort min uppkoppling är sig själv igen! Nu är det dags för semifinal. Sarah mot Lili & Sussie och Ugglan mot Piloterna - eller om det var tvärtom...

Nada

Igår var vi bortbjudna på middag till en utav misters kollegor. Vi åt enormt gott och hade en jättetrevlig kväll. Nu är det ju så att jag verkligen inte gillar ordet: trevlig i det sammanhanget. Trevligt har man hos sin farmor då man dricker te. Men faktum är att vi hade trevligt på ett bra sätt!

Jag hade ont i halsen hela dagen igår och det blev bara värre och värre. Idag har jag inte gjort någonting vettigt. Försökt kurera mig genom att vila. Var ute nu en sväng med vovven och tränade lite lydnad med henne. Hon har också legat inne hela dagen och inte gjort något. Tittat till mig då och då för att se att jag är ok.

Imorgon hoppas jag på att jag är piggare... Det är ganska trist att bara vara trött och uschlig. Ska nog läsa lite innan jag somnar så jag känner att jag fått ut någonting av dagen iallafall!

Längtar...

Det här är vad jag ser då jag ligger i min hängmatta. Det är inte så många månader kvar nu - dit längtar jag...

Utsikt

Tassar i snö

Tassar i snö

Drömmer lite...

Har suttit en bra stund nu och letat efter flyglar. Då jag flyttade från min lägenhet till hus följde inte min flygel med. Jag saknar att spela och jag saknar en flygel eller ett piano. Jag vet precis vilken klang jag är ute efter och egentligen är det bara ett telefonsamtal bort tills jag skulle kunna få mitt dröminstrument. Min pianostämmare har stenkoll på vad jag söker och letar mer än gärna bland sina kontakter.

Men det blir inte just nu. Det kostar lite för mycket - men drömmer - det gör jag! Att få spela en etude av Chopin, en utav Beethovens sonater eller varför inte lite Schumann?

Flygel



Flygeln på bilden är av märket: Yamaha. Jag har nog tänkt mig Billberg om det blir ett piano och då jag ändå drömmer: varför inte en Steinway-flygel? Ja tack!

nolltrenolltre

Igår firades födelsedagen med lunch på en jättemysig grekisk restaurang med urgo vän. Åkte och hämtade mister på hans nya jobb sedan åt vi sushi-middag och familjen kom över senare på tårta och kaffe.

Greklunch



Lunchen med spenat - och fetaostfyllda piroger, sallad och tsatziki. Underbart!

Vappa

Idag kom inte vår föreläsare så det blev en oväntat ledig förmiddag. Det blev en sväng på stan med girlsen i klassen. Vi hittade ett för mig nytt ställe att handla möbler och inredning på. Helt underbart: Bolagret!!! Det ligger i ringens köpcentrum. Mister visste precis vad det var så nu har vi planerat att åka dit så fort vi har hittat någonstans att flytta till...

Efter alla underbara möbel och prylintryck vappade vi. Att vappa: äta lunch på Vapiano. Vi testade det nyöppnade stället i Gamla Stan. Lite missuppfattningar vid matordern, aningen mindre permesan än på Östermalm men ack så gott! Jag åt Linguini med pesto - blundar jag kommer jag nog kunna känna smaken i flera dagar... Lovely!


Vapplunch

Vinden har vänt

Efter många långa timmar av diskution (kan ALDRIG stava det ordet rätt) fram och åter känns det mesta mer överskådligt och överkomligt nu. Jag pratade i telefon i säkert en halvtimme med en vän om livet. Hon gjorde mig uppmärksam på vettiga saker. Efter det redde jag och mister ut massa saker. Vi är så grymt lika på gott och ont. Samtidigt självklart olika men det är just det lika som vi måste jobba vidare med.

Nu ska jag förhoppningsvis ner på stan snart för att äta lunch. Har inte fått tag i min lunchdate ännu men vi får se vad födelsedagen har att erbjuda. Ikväll kommer familjen över på tårta iallafall. Det blir mysigt!

Men vinden har vänt lite i mina segel och jag kan nog ana en ljusare tid vid horisonten. Måste bara ta av mig cyklopet och sluta snorkla omkring i vattnet - fisk som jag är... Nog med liknelser - nu är det kaffedags!

Inte på gång...

I flera bemärkelser... Jag är inte på gång alls för skola imorgon eller jobb idag...

Vad jag heller inte hoppas är på gång är en förkylning... Har feberkänning nu och det bådar inte gott. Mister ligger hemma och är supersjuk. Hoppas jag inte är smittad - finns inte tid för sjukdom just nu...

RSS 2.0